Vakbeurs Zorg & ICT

in Digitalisering

Bent u geïnteresseerd in de gebieden zorg en ICT? Breng van 5 t/m 7 april een bezoek aan de vakbeurs Zorg & ICT. Dit is hét kennisplatform voor mensgerichte innovaties.

Vakbeurs Zorg & ICT

Door de vergrijzing stijgen de zorgkosten en wordt een tekort aan personeel voorspeld. Daarnaast heeft de cliënt een groeiende behoefte aan zelfstandigheid. IT-oplossingen zijn hard nodig om flexibiliteit, efficiëntie en klanttevredenheid te kunnen garanderen en de omvorming van zorgprocessen te ondersteunen. EPD/ECD, domotica en eHealth kunnen het voor veel mensen mogelijk maken langer zelfstandig te zijn.

Programma Zorg & ICT

De beurs Zorg & ICT wordt jaarlijks georganiseerd en staat volledig in het teken van ICT en innovaties binnen de zorg, zoals EPD/ECD, domotica en eHealth. Maar ook: gaming in de zorg, wet- en regelgeving, health apps, zorgspecifieke software en opleidingen.Het is de vakbeurs waar u op de hoogte raakt van de laatste ontwikkelingen voor uw specifieke beleidsterrein of vakgebied.

Aanmelden

Toegang tot de beurs is gratis, maar u moet zich vooraf wel aanmelden. U kunt zich zo’n twee maanden voorafgaand aan de beurs aanmelden. Ga hiervoor naar de website van Zorg & ICT.