Groenhuysen bekroond tot Best Managed Company 2015

Groenhuysen bekroond tot Best Managed Company 2015

Groenhuysen is een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Vooral de sterke visie, solide bedrijfsvoering en aandacht voor innovaties en kwaliteit van zorg zijn sterke punten. 

De kwalificatie is onderdeel van het Best Managed Companies-programma, dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Deloitte organiseert het programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Groenhuysen deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland op basis van de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.


Trots

Groenhuysen viel op vanwege visie, bedrijfsvoering en kwaliteit van zorg. Hennie Brons en Thed van Kempen, raad van bestuur van Groenhuysen, zeggen hierover: “We waarderen deze onderscheiding enorm, al voelen we zelf dat we nog lang niet zijn op het niveau dat we ambiëren. Toch zijn we nu even trots om bij de Best Managed Companies te horen. Het geeft ons de kracht te gaan voor nog betere zorg. De feedback van ING en Deloitte biedt handvatten voor de toekomst op weg naar nog beter.”


Over Best Managed Companies

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Bron: Stichting Groenhuysen